• The Party 15
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY
Duh-Events
Netwerkwinkel
Cooler Master
ttesports
thermaltake
Computer-Bestel
Trust Gaming
SteelSeries
Sandberg
Kayzr
Speed seats
Speedlink
HighFlow
P&G Rental
Duh-Events
Netwerkwinkel
Cooler Master
ttesports
thermaltake
Computer-Bestel
Trust Gaming
SteelSeries
Sandberg
Kayzr
Speed seats
Speedlink
HighFlow
P&G Rental

FIFA School Cup In Full Swing!

Het kan de aanwezigen op The-Party bijna niet zijn ontgaan: op de mainstage is deze ochtend een verhitte competitie aan de gang. De FIFA School Cup, gesponsord door InWork, is vandaag begonnen aan het open toernooi waar zo’n dertig deelnemers aan meedoen. De deelnemers strijden voor een prijzenpot waar iedereen een bedrag voor heeft ingelegd waardoor de prijzen flink op kunnen lopen!

Normaal gaat de FIFA School Cup langs ROC scholen door het hele land om de beste eSporters te scouten. Van iedere school mogen er vier winnaars tegen elkaar strijden in de landelijke finale voor de felbegeerde eerste prijs van €1000,- en een heus pro-gamer contract. Speciaal voor The-Party zijn ze hier met een toernooi waar iedereen aan mee kan doen.

FIFA wordt steeds populairder in Nederland. Hoewel eSports nog in de kinderschoenen staat, groeit de populariteit ervan snel. Diverse voetbalclubs strijden nu niet alleen tegen elkaar in de eredivisie, maar ook in de zogenaamde e-divisie. Ook op The-Party zijn een aantal vertegenwoordigers van voetbalclubs aanwezig die mee spelen in het open toernooi.

De finale wordt uitgezonden op The-Party TV rond vier uur en verwacht wordt dat om vijf uur de prijzen worden uitgereikt op de mainstage. Hou het dus in de gaten! Volg de FIFA School Cup ook op Instagram.

Reacties (0)

    Je moet inloggen om te kunnen reageren..